Home » Koel en airco service

Bent u op zoek naar een koel en airco service in Deurne of omgeving? Dan zit u bij HTD Deurne B.V. helemaal goed. Een goede koel en airco service is noodzakelijk om veilig en comfortabel in uw vrachtwagen te blijven rijden. Wanneer u koeltransport verzorgt, moet uw koelwagen altijd goed werken. U wilt immers niet dat de koelinstallatie onderweg uitvalt, waardoor de lading te veel opwarmt en weggegooid moet worden. Ook een goed werkende airco is belangrijk, zeker op zeer warme dagen. Om alert te blijven, moet u het namelijk niet te warm krijgen.

Een koel en airco service door een RDW-erkend bedrijf in Deurne

Wilt u uw koelinstallatie of airco laten controleren of repareren? Maak dan gebruik van onze koel en airco service. Wij keuren uw installatie snel en nauwkeurig, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf, waardoor u bij ons verzekerd bent van goede keuringen en een optimale kwaliteit. Onze experts controleren uw systemen volledig en repareren gebreken nauwkeurig. Zo kunt u veilig de weg op.

Nog veel meer services

Naast een koel en airco service, bieden wij in onze garage in Deurne nog andere diensten aan. Wij hebben bijvoorbeeld een speciale banden service. Zijn uw banden toe aan vervanging of reparatie? Of wilt u ze laten controleren op kwaliteit en veiligheid? Al deze zaken kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Contacteer ons bij interesse of vragen

Heeft u interesse in onze koel en airco service in Deurne? Of heeft u vragen over deze of een van onze andere diensten, zoals onze tachograaf keuring? Schroom dan niet contact met ons op te nemen via 0493-382478 of door te e-mailen naar info@hendrikstruckservice.nl. Wij helpen u graag en plannen, indien gewenst, snel een afspraak in.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl