Home » Trailer onderhoud

Trailer en vrachtwagen onderhoud

Goed trailer en vrachtwagen onderhoud is belangrijk om de verkeersveiligheid te bevorderen en plotselinge mankementen te voorkomen. U wilt immers niet met pech langs de weg komen te staan. Laat daarom op tijd onderhoud uitvoeren aan uw trailer of vrachtwagen. Bij HTD Deurne B.V. doen wij dit graag voor u. Ieder type trailer en vrachtwagen, waaronder kermiswagens en tankwagens, weten wij perfect te onderhouden en, indien nodig, te repareren.

Voorkom mankementen met goed trailer en vrachtwagen onderhoud

Iedere vrachtwagen of trailer heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Ze worden immers intensief gebruikt, dus slijtage is onvermijdelijk. Om mankementen te voorkomen, voeren wij graag het nodige onderhoud uit. Denk aan olie verversen, de bandenspanning op peil brengen en het repareren of vervangen van versleten onderdelen.

Altijd een uitstekende en snelle service

Uiteraard wilt u dat het onderhoud aan uw trailer of vrachtwagen snel klaar is. Een stilstaande wagen kost immers geld. Daarom werken wij in onze garage altijd snel, maar dit laten we natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit. We controleren uw wagen zorgvuldig en zorgen dat deze weer in perfecte staat komt. Zo gaat u weer veilig de weg op.

Maak een afspraak bij onze garage

Wilt u bij ons onderhoud aan uw trailer of vrachtwagen laten uitvoeren? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0493-382478 of stuur een e-mail naar info@hendrikstruckservice.nl. Dan kunt u spoedig langskomen. Heeft u vragen over onze diensten of werkwijze? Ook dan kunt u via deze kanalen contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl