Home » Truck banden service

Bij HTD Deurne B.V. hebben wij een uitstekende truck banden service voor ieder type vrachtwagen, waaronder ook kermiswagens en tankwagens. U legt met uw vrachtwagen zeer veel kilometers af, waardoor het logisch is dat uw banden slijten. Zijn uw banden toe aan vervanging of reparatie? Of twijfelt u of uw banden nog in goede conditie zijn? Wij controleren ze graag voor u en repareren of vervangen ze indien nodig.

Een snelle truck banden service

Wanneer u de banden van uw truck of vrachtwagen wilt laten keuren, vervangen of repareren, staan wij klaar met een complete service. We controleren snel maar nauwkeurig de staat van uw banden en geven u persoonlijk advies over de mogelijkheden voor vervanging of reparatie. Beide kunnen wij ter plaatse voor u uitvoeren, waardoor u snel weer de weg op bent.

Ontdek ook onze andere services

Naast een truck banden service, bieden wij nog meer diensten aan voor uw vrachtwagen. Neem bijvoorbeeld onze koel- en aircoservice. Tijdens deze service controleren wij de koelinstallatie en/of de airco van uw vrachtwagen en repareren deze indien nodig. Ook een complete truckservice is mogelijk. Dan keuren wij uw gehele wagen en lossen gebreken vakkundig op. Hierdoor is uw wagen snel weer in topconditie.

Neem contact op en maak een afspraak

Wilt u met uw vrachtwagen langskomen bij onze truck banden service? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0493-382478 of stuur een e-mail naar info@hendrikstruckservice.nl. Dan plannen we snel een afspraak met u in.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl