Home » Aircoservice in Deurne

Bent u op zoek naar hoogwaardige koel- en aircoservice in Deurne of de nabije omgeving? Dan bent u bij HTD Deurne B.V. aan het juiste adres. Onze ervaren aircospecialisten staan klaar om uw vrachtwagen van de beste aircoservice voor vrachtwagens te voorzien. Een goede koel- en aircoservice is van essentieel belang om veilig en comfortabel te kunnen blijven rijden. Vooral als u verantwoordelijk bent voor koeltransport, moet uw koelwagen te allen tijde optimaal functioneren. Niemand wil immers een situatie waarbij de koelinstallatie onderweg uitvalt en de lading bederft. Daarnaast speelt een goed werkende airconditioning een cruciale rol, vooral op warme dagen. U wilt alert en gefocust blijven, zonder last te hebben van de hitte. Voor een betrouwbare aircospecialist voor uw truck hoeft u niet verder te zoeken; kom naar onze garage in Deurne.

Een koel- en aircoservice door een RDW-erkend bedrijf

Bij HTD Deurne B.V. bieden wij meer dan alleen een standaard koel- en aircoservice. Onze garage is een RDW-erkend bedrijf, wat betekent dat u kunt rekenen op professionele apk-keuringen en uitstekende kwaliteit. Onze deskundige technici controleren en repareren uw koelinstallatie en airco grondig en nauwkeurig. Dit stelt u in staat om met vertrouwen de weg op te gaan, wetende dat uw systemen in topconditie verkeren.

Ontdek onze uitgebreide diensten

Naast onze toonaangevende koel- en aircoservice bieden wij nog veel meer diensten in onze garage. Denk bijvoorbeeld aan onze complete truckservice, waarbij we uw volledige voertuig keuren en eventuele gebreken vakkundig verhelpen. Ook hebben we een speciale bandenservice voor trucks, waar we uw banden kunnen vervangen, repareren en controleren op kwaliteit en veiligheid. U kunt met een gerust hart al deze zaken aan ons toevertrouwen.

Neem contact op voor interesse of vragen over airco

Heeft u interesse in onze uitmuntende koel- en aircoservice voor uw truck en wilt u graag onze aircospecialist inschakelen? Of heeft u vragen over deze service of een van onze andere diensten, zoals de tachograaf keuring? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0493-382478. Onze aircospecialisten staan klaar om u te helpen en kunnen indien gewenst snel een afspraak plannen voor het onderhoud van uw truck. Vertrouw op HTD Deurne B.V. voor al uw vrachtwagenbehoeften en vraag vandaag nog een offerte aan voor onze hoogwaardige services.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV