Home » Aircoservice in Deurne

Bent u op zoek naar een koel- en aircoservice in Deurne of omgeving? Schakel voor uw truck een aircospecialist van HTD Deurne B.V. in. Een goede koel- en aircoservice bij onze garage in Deurne is noodzakelijk om veilig en comfortabel in uw vrachtwagen te blijven rijden. Wanneer u koeltransport verzorgt, moet uw koelwagen altijd goed werken. U wilt immers niet dat de koelinstallatie onderweg uitvalt, waardoor de lading opwarmt en weggegooid moet worden. Ook een goed werkende airco is belangrijk, zeker op zeer warme dagen. Om alert te blijven, moet u het namelijk niet te warm krijgen. Voor een aircospecialist voor uw truck komt u naar onze garage in Deurne, nabij Helmond.

Een koel- en aircoservice door een RDW-erkend bedrijf in Deurne

Wilt u uw koelinstallatie of airco laten controleren of repareren? Schakel dan een aircospecialist in van onze garage in Deurne en ervaar onze uitstekende koel- en aircoservice voor uw truck. Wij keuren uw installatie snel en nauwkeurig, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf, waardoor u bij ons verzekerd bent van goede keuringen en een optimale kwaliteit. Onze experts controleren uw systemen volledig en repareren gebreken nauwkeurig. Zo kunt u veilig de weg op.

Wij bieden nog meer diensten aan

Naast een koel- en aircoservice, bieden wij in onze garage in Deurne nog andere diensten aan. Wij hebben bijvoorbeeld een speciale bandenservice. Zijn uw banden toe aan vervanging of reparatie? Of wilt u ze laten controleren op kwaliteit en veiligheid? Al deze zaken laat u met een gerust hart aan ons over.

Contacteer ons bij interesse of vragen

Heeft u interesse in onze koel- en aircoservice voor uw truck en wilt u onze aircospecialist in Deurne inschakelen? Of heeft u vragen over deze of een van onze andere diensten, zoals onze tachograaf keuring? Schroom dan niet contact met ons op te nemen via 0493-382478 of door te e-mailen naar info@hendrikstruckservice.nl. Als aircospecialist helpen wij u graag en plannen, indien gewenst, snel een afspraak in voor het onderhanden nemen van uw truck.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl