Home » Truck & Trailer Service

Voor goed onderhoud aan uw truck of trailer maakt u gebruik van onze uitstekende truckservice in Deurne. Of uw truck of trailer nu een keuring of onderhoud nodig heeft, wij voeren het voor u uit. Wij zorgen ervoor dat uw truck of trailer weer goed werkt en dat u er veel veilige kilometers mee kunt rijden. Zo gaat u snel weer veilig de weg op. Voor al het onderhoud aan uw truck of trailer informeert u vrijblijvend naar onze truckservice.

Maak gebruik van onze complete truckservice voor uw truck of trailer

Iedere truck of trailer heeft op zijn tijd goed onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft werken. Of het nu gaat om het verversen van olie of het vervangen van versleten onderdelen, wij doen het graag voor u. Niet voor niets bieden wij een complete service aan, inclusief bandenservice aan uw truck. Wij controleren uw banden en repareren of vervangen deze indien nodig. Wij bieden niet alleen onderhoud aan bij trailers of trucks, wij bieden ook onderhoud aan vrachtwagens aan. Daarnaast behoort ook een koel- en aircoservice tot de mogelijkheden. Hierbij keuren wij uw koelinstallatie en airconditioning, zodat deze optimaal functioneren wanneer u de weg op gaat. Wilt u uw truck of trailer voorzien van goed transport? Schakel onze experts in en voorkom onnodige problemen.

Plan een afspraak in voor het onderhouden van trucks of trailers

Wanneer u gebruikmaakt van onze truckservice, rekent u op een snelle en persoonlijke dienstverlening. Plan voor goed onderhoud van uw truck of trailer een afspraak in. Neem contact met ons op door te bellen naar 0493-382478. Heeft u vragen? Deze kunt u aan ons stellen via deze kanalen. HTD Deurne B.V. beantwoordt ze graag. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV