Home » Truck & Trailer Service

Bij HTD Deurne B.V. bieden wij een complete truckservice aan. Of uw vrachtwagen nu een apk-keuring of een onderhoudsbeurt moet ondergaan, wij voeren het voor u uit. Ook voor reparaties kunt bij ons terecht, net zoals voor het laten ijken van uw tachograaf. Zo gaat u snel weer veilig de weg op. Voor al het onderhoud aan uw truck of trailer kunt u vrijblijvend bij ons informeren.

Maak gebruik van onze complete truckservice

Iedere vrachtwagen heeft op zijn tijd een servicebeurt nodig. Of het nu gaat om het verversen van olie of het vervangen van versleten onderdelen, wij doen het graag voor u. Niet voor niets bieden wij een complete truckservice aan, inclusief bandenservice. Wij controleren uw banden en repareren of vervangen deze indien nodig. Ook een koel- en aircoservice behoort tot de mogelijkheden. Dan keuren wij uw koelinstallatie en airconditioning, zodat deze optimaal functioneren wanneer u de weg op gaat. Zeker bij warm weer is het belangrijk dat deze systemen in orde zijn. Voorkom problemen en laat ze op tijd nakijken.

Plan een afspraak

Wanneer u gebruikmaakt van onze truckservice, kunt u rekenen op een snelle en persoonlijke dienstverlening. Plan een afspraak bij onze garage door te bellen naar 0493-382478 of te e-mailen naar info@hendrikstruckservice.nl. Ook vragen kunt u stellen via deze kanalen. Wij beantwoorden ze graag.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl