Home » Apk-keuring vrachtwagen

Een apk-keuring voor iedere vrachtwagen

Wilt u een apk-keuring voor uw vrachtwagen laten uitvoeren? Iedere vrachtwagen moet elk jaar een Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan, ook wanneer de wagen gloednieuw is. Dit is nodig om de veiligheid op de weg 100% te garanderen. De apk-keuring voor vrachtwagens valt in de categorie ‘bedrijfsauto’s zwaar’. Bij HTD Deurne B.V. voeren wij voor iedere vrachtwagen nauwkeurig een onafhankelijke apk-keuring uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een complete, officiële apk-keuring voor uw vrachtwagen

Voor ieder type vrachtwagen, ook voor tankwagens en kermiswagens, voeren wij apk-keuringen uit. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf, waardoor u verzekerd bent van een complete en officiële keuring. Daarnaast kunnen wij uw tachograaf keuren en ijken. U bent verplicht dit iedere twee jaar te laten doen. Het is dan ook handig om dit te combineren met een apk-keuring, want dan hoeft u maar één keer langs te komen met uw vrachtwagen. Mochten wij mankementen vinden aan uw wagen, dan kunnen wij deze meteen voor u repareren. Zo kunt u snel weer de weg op.

Reken op onze uitstekende service

Wanneer u bij ons een apk-keuring voor uw vrachtwagen laat uitvoeren, kunt u rekenen op een uitstekende en snelle service. Bovendien kunt bij ons ook terecht voor vrachtwagenonderhoud, waardoor u plotselinge storingen of mankementen voorkomt. Wilt u een afspraak maken voor een apk-keuring, reparatie of onderhoud? Bel dan naar 0493-382478 of stuur een e-mail naar info@hendrikstruckservice.nl. Dan plannen we snel een afspraak in.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl