Home » Apk vrachtwagen Deurne

Een deskundige apk voor uw vrachtwagen in Deurne

Een apk is nodig voor uw vrachtwagen in Deurne. Wilt u daarom een apk-keuring voor uw vrachtwagen laten uitvoeren in Deurne? Iedere vrachtwagen moet elk jaar een Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan, ook wanneer de wagen gloednieuw is. Dit is nodig om de veiligheid op de weg te garanderen. De apk-keuring voor vrachtwagens valt in de categorie ‘bedrijfsauto’s zwaar’. Bij HTD Deurne B.V. voeren wij voor iedere vrachtwagen nauwkeurig een onafhankelijke apk-keuring uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Een compleet en officiële apk voor uw vrachtwagen

Voor ieder type vrachtwagen, ook voor tankwagens en kermiswagens, voeren wij apk-keuringen uit. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf, waardoor u verzekerd bent van een complete en officiële keuring. Daarnaast kunnen wij uw tachograaf keuren en ijken. U bent verplicht om deze keuring iedere twee jaar te laten uitvoeren. Het is dan ook handig om deze te combineren met een apk-keuring, want dan hoeft u maar één keer met uw vrachtwagen bij ons langs te komen. Mochten wij mankementen vinden aan uw wagen, dan kunnen wij deze wagen repareren. Zo kunt u snel weer veilig de weg op.

Maak gebruik van onze apk service

Wanneer u bij ons een apk-keuring voor uw vrachtwagen laat uitvoeren, ontvangt u een uitstekende en snelle service. Bovendien kunt bij ons ook terecht voor onderhoud aan uw vrachtwagen, waarmee u plotselinge storingen of mankementen voorkomt. Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een apk, reparatie of onderhoud van uw vrachtwagen? Bel dan naar 0493-382478 of stuur een e-mail naar info@hendrikstruckservice.nl. Dan plannen we snel een afspraak in.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV