Home » Reparatie vrachtwagen Deurne

Voor een vakkundige reparatie van uw vrachtwagen of trailer komt u naar HTD Deurne B.V. Doordat wij een RDW-erkende garage runnen, weten wij precies hoe we ieder type vrachtwagen en elk soort trailer weer in uitstekende staat krijgen. Wij werken nauwkeurig, maar ook efficiënt, waardoor u weer snel veilig de weg op kunt.

Wij voeren de reparatie van uw vrachtwagen of trailer snel en vakkundig uit in onze garage in Deurne

Wanneer uw vrachtwagen of trailer een reparatie nodig heeft in de buurt van Deurne, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Een stilstaande wagen kost immers geld en als ondernemer wilt u snel weer aan de slag. Dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunt u bij ons altijd spoedig terecht en voeren onze ervaren monteurs reparaties zo snel mogelijk uit. Uiteraard laten zij dit niet ten koste gaan van de kwaliteit en veiligheid. Deze twee zaken staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Ook voor het nodige onderhoud

Gebreken voorkomen is altijd beter dan ze herstellen. Daarom kunt u, naast een reparatie van uw vrachtwagen of trailer, bij ons in Deurne ook terecht voor het benodigde onderhoud. Zo blijft uw wagen in goede staat en verkleint u de kans op plotselinge mankementen en moeilijk te herstellen problemen.

Neem contact op en plan een afspraak in

Heeft uw trailer of vrachtwagen een reparatie nodig en wilt u die door onze garage in Deurne, nabij Helmond, laten uitvoeren? Of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten, zoals ons vracht- en goederentransport? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. U bereikt ons door te bellen naar 0493-382478 of te e-mailen naar info@hendrikstruckservice.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV