Home » Reparatie vrachtwagen

Voor een vakkundige reparatie van uw vrachtwagen of trailer komt u naar HTD Deurne B.V. Doordat wij een RDW-erkende garage runnen, weten wij precies hoe we ieder type vrachtwagen en elke soort trailer weer in uitstekende staat krijgen. Wij werken nauwkeurig, maar ook efficiënt, waardoor u weer snel veilig de weg op kunt.

Wij voeren de reparatie van uw vrachtwagen of trailer snel en vakkundig uit

Wanneer uw vrachtwagen of trailer een reparatie nodig heeft, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Een stilstaande wagen kost immers geld en als ondernemer wilt u snel weer aan de slag. Dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunt u bij ons altijd spoedig terecht en voeren onze ervaren monteurs reparaties zo snel mogelijk uit. Dit geldt ook voor onderhoud aan uw truck. Uiteraard laten zij dit niet ten koste gaan van de kwaliteit en veiligheid. Deze twee zaken staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Ook voor het nodige onderhoud

Gebreken voorkomen is altijd beter dan ze herstellen. Daarom kunt u, naast een reparatie van uw vrachtwagen of trailer, bij ons ook terecht voor het benodigde onderhoud aan uw vrachtwagen. Zo blijft uw wagen in goede staat en verkleint u de kans op plotselinge mankementen en moeilijk te herstellen problemen.

Neem contact op en plan een afspraak in voor uw reparatie

Heeft uw trailer of vrachtwagen een reparatie nodig en wilt u die door ons uitvoeren? Of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten, zoals ons vracht- en goederentransport? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar 0493-382478.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV