Home » Tachograaf keuring

Onderwerp de tachograaf van uw vrachtwagen aan een professionele keuring en laat deze meteen ijken door de specialisten in onze garage in Deurne. De tachograaf van elke vrachtwagen dient u verplicht iedere twee jaar te laten keuren in de omgeving van Deurne of elders in Nederland. HTD Deurne B.V. is een RDW-erkend bedrijf waar u terecht kunt voor het keuren en ijken van de tachograaf. Wij voeren keuringen uit voor alle typen vrachtwagens, waaronder tankwagens en kermiswagens. Breng uw vrachtwagen langs in Deurne, nabij Helmond, om de tachograaf te laten ijken en keuren en u bent verzekerd van nauwkeurige registraties van rij- en rusttijden, routes en snelheden.

Waarom en wanneer moet u uw tachograaf laten onderwerpen aan een keuring in onze garage in Deurne?

Alle voertuigen en voertuigcombinaties die zwaarder zijn dan 3.500 kilogram moeten voorzien zijn van een tachograaf. Iedere twee jaar moet u de tachograaf van uw vrachtwagen onderwerpen aan een keuring, oftewel laten ijken en dat kunt u laten doen in onze garage in Deurne. Ook wanneer de spanning van een digitale tachograaf tijdelijk is onderbroken, moet u deze opnieuw laten ijken. Een onderbroken spanning kan namelijk wijzen op fraude of een poging daartoe. Laat u de tachograaf niet opnieuw ijken? Dan riskeert u, vooral in het buitenland, hoge boetes. Het is daarom verstandig om de tachograaf in uw vrachtwagen op tijd te laten keuren in onze garage in Deurne.

Een efficiënte werkwijze en een persoonlijke service

Ons bedrijf staat bekend om het brede aanbod van diensten en de persoonlijke service. Wij werken tevens heel efficiënt. Zo combineren wij in Deurne het keuren van uw tachograaf graag met een apk-keuring. Zo hoeft u maar één keer langs te komen, wat u tijd en geld bespaart. Bovendien kunnen wij, indien blijkt dat er iets mis is met uw vrachtwagen, deze vaak meteen van reparaties en het nodige onderhoud voorzien.

Maak eenvoudig een afspraak

Voor een professionele keuring en het ijken van de tachograaf van uw vrachtwagen maakt u een afspraak bij onze garage in Deurne. Bel hiervoor naar 0493-382478 of stuur een e-mail naar info@hendrikstruckservice.nl. In beide gevallen plannen wij snel een afspraak met u in.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl