Home » Tachograaf keuring

Onderwerp de tachograaf van uw vrachtwagen aan een professionele keuring en laat deze meteen ijken door de specialisten in onze garage in Deurne. De tachograaf van elke vrachtwagen dient u verplicht iedere twee jaar te laten keuren in de omgeving van Deurne of elders in Nederland. HTD Deurne B.V. is een RDW-erkend bedrijf waar u het keuren van uw tachograaf kunt laten uitvoeren. Wij voeren keuringen uit voor alle typen vrachtwagens, waaronder tankwagens en kermiswagens.

Waarom en wanneer moet u uw tachograaf laten onderwerpen aan een keuring?

Alle voertuigen en voertuigcombinaties die zwaarder zijn dan 3.500 kilogram moeten voorzien zijn van een tachograaf. Iedere twee jaar moet u de tachograaf van uw vrachtwagen onderwerpen aan een keuring, oftewel laten ijken. Uw tachograaf laten keuren doet u bij ons. Ook wanneer de spanning van een digitale tachograaf tijdelijk is onderbroken, moet u deze opnieuw laten ijken. Een onderbroken spanning kan namelijk wijzen op fraude of een poging daartoe. Laat u de tachograaf niet opnieuw ijken? Dan riskeert u, vooral in het buitenland, hoge boetes. Het is daarom verstandig om de tachograaf in uw vrachtwagen op tijd te laten keuren door ons als gespecialiseerd transportbedrijf.

Een efficiënte werkwijze en een persoonlijke service

Ons bedrijf staat bekend om het brede aanbod van diensten en de persoonlijke service. Wij werken tevens heel efficiënt. Zo combineren wij het keuren van uw tachograaf graag met een apk-keuring. Zo hoeft u maar één keer langs te komen, wat u tijd en geld bespaart. Bovendien kunnen wij, indien blijkt dat er iets mis is met uw vrachtwagen, deze vaak meteen van reparaties en het nodige onderhoud aan uw vrachtwagen voorzien.

Maak eenvoudig een afspraak voor uw tachograaf

Voor een professionele keuring en het ijken van de tachograaf van uw vrachtwagen maakt u een afspraak bij HTD Deurne B.V. Bel hiervoor naar 0493-382478 In beide gevallen plannen wij snel een afspraak met u in. Op deze manier kunt u voor veilig en gekeurd zonder zorgen de weg weer op!

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV