Home » Tachograaf keuring

De tachograaf van elke vrachtwagen moet verplicht iedere twee jaar een keuring ondergaan. U moet de tachograaf dan laten ijken. HTD Deurne B.V. is een RDW-erkend bedrijf waar u dit kunt laten doen. Wij voeren keuringen uit voor alle type vrachtwagens, waaronder tankwagens en kermiswagens. Breng uw vrachtwagen langs om de tachograaf te laten ijken en u bent verzekerd van nauwkeurige registraties van rij- en rusttijden, routes en snelheden.

Waarom en wanneer moet u uw tachograaf laten onderwerpen aan een keuring?

Alle voertuigen en voertuigcombinaties die zwaarder zijn dan 3500 kilogram moeten voorzien zijn van een tachograaf. Iedere twee jaar moet u deze tachograaf onderwerpen aan een keuring, oftewel laten ijken. Ook wanneer de spanning van een digitale tachograaf tijdelijk is onderbroken, moet u deze opnieuw laten ijken. Een onderbroken spanning kan namelijk wijzen op fraude of een poging daartoe. Laat u de tachograaf niet opnieuw ijken? Dan riskeert u, vooral in het buitenland, hoge boetes.

Een efficiënte werkwijze en een persoonlijke service

Ons bedrijf staat bekend om het brede aanbod van diensten en de persoonlijke service. Wij werken heel efficiënt. Zo combineren wij de keuring van uw tachograaf graag met een apk-keuring. Dan hoeft u maar één keer langs te komen, wat u tijd en geld bespaart. Bovendien kunnen wij, indien blijkt dat er iets mis is met uw vrachtwagen, deze vaak meteen van reparaties en het nodige onderhoud voorzien.

Maak een afspraak

Voor een professionele keuring van uw tachograaf maakt u een afspraak bij onze garage. Bel hiervoor naar 0493-382478. E-mailen naar info@hendrikstruckservice.nl kan ook. In beide gevallen plannen wij snel een afspraak met u in.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl