Home » Truck bandenservice in Deurne

Wij bieden voor uw truck of vachtwagen uitstekende bandenservice aan bij onze garage in Deurne. Ook voor ieder type vrachtwagen kijken we bij onze garage in Deurne naar bandenspanning. U legt met uw vrachtwagen zeer veel kilometers af, waardoor het logisch is dat uw banden slijten. Zijn uw banden toe aan vervanging of hebben ze een reparatie nodig? Of twijfelt u of uw banden nog in goede conditie zijn? Breng dan uw truck naar ons. Wij controleren tijdens de bandenservice onder andere de bandenservice van uw vrachtwagen of truck. Indien nodig, repareren of vervangen wij uw banden.

Wij bieden voor uw truck of vrachtwagen goede bandenservice

Wanneer u de banden van uw truck of vrachtwagen wilt laten keuren, vervangen, repareren of de bandenspanning wilt laten controleren, staan wij klaar met een complete bandenservice. We controleren snel maar nauwkeurig de staat van uw banden en geven u persoonlijk advies over de mogelijkheden voor de onderhoud van uw vrachtwagen. Beide kunnen wij ter plaatse voor u uitvoeren, waardoor u snel weer de weg op bent.

Ontdek naast bandenservice ook onze andere services

Naast een bandenservice waarbij wij de bandenspanning van uw truck of vrachtwagen controleren, bieden wij bij HTD Deurne B.V. nog meer diensten aan. Neem bijvoorbeeld onze koel- en aircoservice. Tijdens deze service controleren wij de koelinstallatie en/of de airco van uw vrachtwagen en repareren deze indien nodig. Ook een complete truckservice is mogelijk. Dan keuren wij uw gehele wagen en lossen gebreken vakkundig op. Hierdoor is uw wagen snel weer in topconditie.

Neem contact op en maak een afspraak voor bandenservice

Wilt u voor het controleren van de bandenspanning van uw vrachtwagen of truck gebruikmaken van onze bandenservice? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0493-382478. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. We plannen snel een afspraak met u in.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV