Home » Truck bandenservice in Deurne

Bij een uitstekende truck bandenservice voor ieder type vrachtwagen kijken wij in onze garage in Deurne, nabij Helmond, onder andere naar de bandenspanning. U legt met uw vrachtwagen zeer veel kilometers af, waardoor het logisch is dat uw banden slijten. Zijn uw banden toe aan vervanging of hebben ze een reparatie nodig? Of twijfelt u of uw banden nog in goede conditie zijn? Breng dan uw truck naar onze garage in Deurne en wij controleren tijdens de bandenservice onder andere de bandenspanning van uw vrachtwagen en repareren of vervangen de banden indien nodig.

Een snelle truck bandenservice in onze garage in Deurne

Wanneer u de banden van uw truck of vrachtwagen wilt laten keuren, vervangen, repareren of de bandenspanning wilt laten controleren, staan wij in Deurne klaar met een complete bandenservice. We controleren snel maar nauwkeurig de staat van uw banden en geven u persoonlijk advies over de mogelijkheden voor vervanging of reparatie. Beide kunnen wij ter plaatse voor u uitvoeren, waardoor u snel weer de weg op bent.

Ontdek ook onze andere services

Naast een truck bandenservice waarbij wij de bandenspanning controleren, bieden wij bij HTD Deurne B.V. nog meer diensten aan voor uw vrachtwagen. Neem bijvoorbeeld onze koel- en aircoservice. Tijdens deze service controleren wij de koelinstallatie en/of de airco van uw vrachtwagen en repareren deze indien nodig. Ook een complete truckservice is mogelijk. Dan keuren wij uw gehele wagen en lossen gebreken vakkundig op. Hierdoor is uw wagen snel weer in topconditie.

Neem contact op en maak een afspraak

Wilt u voor het controleren van de bandenspanning van uw vrachtwagen gebruikmaken van onze truck bandenservice in Deurne? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0493-382478 of stuur een e-mail naar info@hendrikstruckservice.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. We plannen snel een afspraak met u in.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl