Home » Truck onderdelen onderhoud Deurne

Wanneer u een vrachtwagen met gesloten opbouw of ander soort truck heeft waarbij diverse onderdelen onderhoud nodig hebben, komt u naar onze garage in Deurne. Bij HTD Deurne B.V. zijn we gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van vrachtwagens, maar ook voor tankwagens en kermiswagens schakelt u onze specialisten in. Of u nu een vrachtwagen met gesloten opbouw heeft of een ander soort truck, het is belangrijk om regelmatig voor goed onderhoud van de onderdelen naar ons te komen.

Wij nemen uw truck en de nodige onderdelen onderhanden en zorgen voor goed onderhoud

Bij HTD Deurne B.V. voeren wij het nodige onderhoud uit aan de verschillende onderdelen van uw vrachtwagen met gesloten opbouw of van andere truck. Dankzij goed onderhoud voorkomt u onnodige schade en mankementen. Wanneer er sprake is van slijtage aan een onderdeel, vervangen wij het en controleren we of alles naar behoren werkt. Heeft u een vrachtwagen die niet helemaal naar behoren werkt en wilt u deze vrachtwagen laten repareren? Of wilt u uw vrachtwagen laten uitlijnen bij een ervaren specialist? Ook dan staan we graag voor u klaar.

Ontdek ook onze andere diensten

Naast het plegen van onderhoud aan diverse onderdelen van uw vrachtwagen met gesloten opbouw, leveren wij nog meer diensten aan van hoge kwaliteit. Zo schakelt u ons ook in voor een goede apk-keuring waarbij alles nagelopen wordt. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten vrachtwagens en trailers. Hiermee verzorgen we ook vracht- en goederenvervoer naar diverse bestemmingen.

Maak een afspraak en breng uw vrachtwagen of truck langs

Heeft u interesse in professioneel onderhoud van de verschillende onderdelen van uw vrachtwagen met gesloten opbouw of van een andere soort truck? Maak dan vandaag nog een afspraak bij onze garage. Bel hiervoor naar 0493-382478. Breng uw truck naar onze garage en wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op gaat.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV