Home » Truck onderdelen onderhoud Deurne

Wanneer u een vrachtwagen met gesloten opbouw of ander soort truck heeft waarbij diverse onderdelen onderhoud nodig hebben, komt u naar onze garage in Deurne, nabij Helmond. Bij HTD Deurne B.V. zijn we gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van vrachtwagens, maar ook voor tankwagens en kermiswagens schakelt u onze specialisten in. Of u nu een vrachtwagen met gesloten opbouw heeft of een ander soort truck, het is belangrijk om regelmatig voor goed onderhoud van de onderdelen naar onze garage in Deurne te komen.

Wij nemen uw truck en de nodige onderdelen onderhanden en zorgen voor goed onderhoud in Deurne

Bij HTD Deurne B.V. voeren wij het nodige onderhoud uit aan de verschillende onderdelen van uw vrachtwagen met gesloten opbouw of van andere truck. Dankzij goed onderhoud voorkomt u onnodige schade en mankementen. Wanneer er sprake is van slijtage aan een onderdeel, vervangen wij het en controleren we of alles naar behoren werkt. Heeft u een trailer die niet helemaal naar behoren werkt en wilt u deze laten repareren? Of wilt u uw vrachtwagen laten uitlijnen bij een ervaren specialist? Ook dan staan we graag voor u klaar.

Ontdek ook onze andere diensten

Naast het plegen van onderhoud aan diverse onderdelen van uw vrachtwagen met gesloten opbouw, leveren wij in Deurne nog meer diensten van hoge kwaliteit. Zo schakelt u ons ook in voor een goede apk-keuring waarbij alles nagelopen wordt. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid wagenpark met verschillende soorten vrachtwagens en trailers. Hiermee verzorgen we ook vracht- en goederenvervoer naar diverse bestemmingen.

Maak een afspraak en breng uw vrachtwagen langs

Heeft u interesse in professioneel onderhoud van de verschillende onderdelen van uw vrachtwagen met gesloten opbouw of van een andere soort truck bij ons in Deurne? Maak dan vandaag nog een afspraak bij onze garage. Bel hiervoor naar 0493-382478 of stuur een e-mail naar info@hendrikstruckservice.nl. Breng uw truck naar onze garage en wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op gaat.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl