Home » Vrachtvervoer

Vrachtvervoer en goederenvervoer

Voor professioneel vrachtvervoer en goederenvervoer bent u bij HTD Deurne B.V. aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met diverse vrachtwagens en trailers. Hierdoor kunnen wij zo goed als alle type goederen efficiënt en veilig vervoeren. Neem contact met ons op en wij selecteren de juiste wagen en een ervaren chauffeur.

Ga voor vakkundig vrachtvervoer en goederenvervoer

Wat voor vracht of producten u ook wilt vervoeren, wij regelen het graag voor u. Onze ervaren medewerkers weten precies welk wagen geschikt is om uw goederen veilig op de plaats van bestemming te krijgen. Niet voor niets hebben wij een grote klantenkring die regelmatig tevreden gebruikmaakt van ons vrachtvervoer of goederenvervoer.

Ook voor onderhoud en reparaties van uw eigen wagens

Naast het verzorgen van goederenvervoer en vrachtvervoer, hebben wij ook een garage waar u terecht kunt voor een complete truckservice. Moet uw wagen gerepareerd worden? Of is het tijd voor een apk-keuring of onderhoudsbeurt? Voor al deze zaken kunt u terecht bij onze RDW- erkende garage. Onze monteurs voeren alle werkzaamheden snel en vakkundig uit, waardoor u spoedig weer veilig de weg op kunt.

Neem contact op en ontdek onze snelle service

Wilt u ons inschakelen voor goederenvervoer of vrachtvervoer? Of wilt u langskomen bij onze garage voor een keuring, reparatie of onderhoudsbeurt van uw wagen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0493-382478. Een e-mail sturen naar info@hendrikstruckservice.nl mag ook. In beide gevallen maken wij snel een afspraak met u, zodat u op het juiste moment voorzien bent van het beste transport of zeer binnenkort kunt langskomen met uw eigen wagen.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl