Home » Vrachtvervoer

Voor professioneel vrachtvervoer en goederenvervoer maakt u gebruik van een van de beste transportbedrijven in de omgeving van Deurne. Bij HTD Deurne B.V. beschikken wij over een uitgebreid wagenpark met diverse vrachtwagens en trailers voor uitstekend transport. Hierdoor kunnen wij zo goed als alle type goederen efficiënt en veilig vervoeren. Neem contact met ons op en wij selecteren de juiste wagen uit ons wagenpark in Deurne en een ervaren chauffeur voor veilig transport.

Vakkundig goederenvervoer en vrachtvervoer dankzij een van de beste transportbedrijven uit Deurne

Wat voor vracht of producten u ook wilt vervoeren, wij regelen het graag voor u. Onze ervaren medewerkers weten precies welke wagen geschikt is om uw goederen veilig op de plaats van bestemming te krijgen. Niet voor niets hebben wij een grote klantenkring die regelmatig tevreden gebruikmaakt van ons vrachtvervoer of goederenvervoer uit Deurne. Wij zorgen voor veilig transport van uw goederen zodat u geen andere transportbedrijven meer af hoeft te gaan in omgeving Deurne.

Ook voor onderhoud en reparaties van uw eigen wagens

Naast het verzorgen van goederenvervoer en vrachtvervoer, hebben wij ook een garage in Deurne waar u terecht kunt voor een complete truckservice. Moet uw wagen gerepareerd worden of is het tijd voor een apk-keuring of onderhoudsbeurt? Voor al deze zaken kunt u terecht bij onze RDW- erkende garage. Onze monteurs voeren alle werkzaamheden snel en vakkundig uit, waardoor u spoedig weer veilig de weg op kunt.

Neem contact met ons op en ontdek onze snelle service

Heeft u diverse transportbedrijven geprobeerd en bent u op zoek naar een expert in de buurt van Deurne voor het verzorgen van uw transport? Maak dan gebruik van de uitstekende service van HTD Deurne B.V. in de buurt van Helmond op het gebied van goederenvervoer of vrachtvervoer. Ook wanneer u voor een keuring, reparatie of onderhoudsbeurt van uw vrachtwagen wilt langskomen bij onze garage bent u van harte welkom. Neem contact met ons op door te bellen naar 0493-382478. Een e-mail sturen naar info@hendrikstruckservice.nl of het invullen van ons contactformulier behoort ook tot de mogelijkheden. In beide gevallen maken wij snel met u een afspraak bij ons in Deurne, zodat u op het juiste moment voorzien bent van het beste transport of zeer binnenkort kunt langskomen met uw eigen wagen.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl