Home » Vrachtvervoer

Voor professioneel vrachtvervoer en goederenvervoer maakt u gebruik van een goed bedrijf in de omgeving van Deurne. Bij HTD Deurne B.V. beschikken wij over een uitgebreid wagenpark met diverse vrachtwagens en trailers. Hierdoor vervoeren wij alle type goederen veilig en efficiënt van a naar b. Wij selecteren de juiste wagens uit ons wagenpark voor vrachtvervoer en goederenvervoer. Op deze manier bent u verzekerd dat uw goederen veilig uw bestemming bereiken.

Vakkundig goederenvervoer en vrachtvervoer door onze medewerkers

Wat voor vracht of producten u ook wilt vervoeren, wij regelen het graag voor u. Onze ervaren medewerkers weten precies welke wagen geschikt is om uw goederen veilig op de plaats van bestemming te krijgen. Niet voor niets hebben wij een grote klantenkring die regelmatig tevreden gebruikmaakt van ons vrachtvervoer of goederenvervoer. Naast het verzorgen van goederenvervoer en vrachtvervoer, bieden wij ook een complete truckservice aan. Moet uw wagen gerepareerd worden of is het tijd voor een apk-keuring of onderhoudsbeurt? Voor al deze zaken kunt u terecht bij onze RDW-erkende garage. Onze monteurs voeren alle werkzaamheden snel en vakkundig uit, waardoor u spoedig weer veilig de weg op kunt.

Neem contact met ons op en ontdek onze snelle service

Voor vrachtvervoer en goederenvervoer maakt u gebruik van de uitstekende service van HTD Deurne B.V. Ook wanneer u een onderhoudsbeurt van uw vrachtwagen nodig heeft bent u van harte welkom bij ons. Neem contact met ons op door een e-mail sturen naar info@hendrikstruckservice.nl vul ons contactformulier in. Op deze manier maken we snel een afspraak.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV