Home » Vrachtwagen onderhoud Deurne

Voor goed trailer en vrachtwagen onderhoud maakt u gebruik van de expertise van onze specialisten in Deurne. Regelmatig onderhoud is belangrijk om de verkeersveiligheid te bevorderen en plotselinge mankementen aan uw truck te voorkomen. U wilt immers niet met pech langs de kant van de weg komen te staan. Laat daarom op tijd onderhoud uitvoeren aan uw trailer of vrachtwagen in onze garage in Deurne. Bij ieder type trailer en vrachtwagen, waaronder kermiswagens en tankwagens, zorgen wij voor perfect onderhoud bij ons in Deurne, nabij Helmond.

Voorkom mankementen met goed trailer en vrachtwagen onderhoud in Deurne

Iedere vrachtwagen of trailer heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Ze worden immers intensief gebruikt, waardoor slijtage onvermijdelijk is. Om mankementen te voorkomen, voeren wij graag het nodige onderhoud uit aan uw truck. Denk hierbij aan het balanceren van de banden, de bandenspanning op peil brengen en het repareren of vervangen van versleten onderdelen.

Altijd een uitstekende en snelle service

Uiteraard wilt u dat het onderhoud aan uw trailer of vrachtwagen snel klaar is in onze garage in Deurne. Een stilstaande wagen kost immers geld. Daarom werken wij in onze garage altijd snel, maar dit laten we natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit. We controleren uw wagen zorgvuldig en zorgen dat deze weer in perfecte staat is. Zo gaat u binnen de kortste keren weer veilig en zonder zorgen de weg op.

Maak een afspraak bij onze garage

Wilt u bij ons in Deurne onderhoud aan uw trailer of vrachtwagen laten uitvoeren? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0493-382478 of stuur een e-mail naar info@hendrikstruckservice.nl. Op deze manier kunt u spoedig langskomen en gaan wij voor u aan de slag. Heeft u vragen over onze diensten of werkwijze? Ook dan neemt u via deze kanalen contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl