Home » Vrachtwagen onderhoud Deurne

Als u voor uw vrachtwagen of trailer goed onderhoud wenst, komt u naar onze garage in Deurne. Regelmatig onderhoud is belangrijk om de verkeersveiligheid te bevorderen en plotselinge mankementen aan uw truck te voorkomen. U wilt immers niet met pech langs de kant van de weg komen te staan. Laat daarom op tijd onderhoud uitvoeren aan uw trailer of vrachtwagen in onze garage. Bij ieder type trailer en vrachtwagen, waaronder kermiswagens en tankwagens, zorgt HTD Deurne B.V. voor perfect onderhoud.

Voor uw vrachtwagen of truck goed onderhoud laten verrichten

Iedere vrachtwagen of trailer heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Ze worden immers intensief gebruikt, waardoor slijtage onvermijdelijk is. Om mankementen te voorkomen, voeren wij graag het nodige onderhoud uit aan uw truck. Wij bieden verschillende soorten service aan, zoals het balanceren van banden. Daarnaast zijn wij er ook om de bandenspanning op peil te brengen en het repareren van uw vrachtwagen.

Altijd een uitstekende en snelle service

Uiteraard wilt u dat het onderhoud aan uw trailer of vrachtwagen snel klaar is. Een stilstaande wagen kost immers geld. Daarom werken wij in onze garage altijd snel, maar dit laten we natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit. We controleren uw wagen zorgvuldig en zorgen dat deze weer in perfecte staat is. Indien nodig zullen wij versleten onderdelen vervangen. Zo gaat u binnen de kortste keren weer veilig en zonder zorgen de weg op.

Maak een afspraak voor onderhoud aan uw wagens

Wilt u bij ons onderhoud aan uw trailer of vrachtwagen laten uitvoeren? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0493-382478.Op deze manier kunt u spoedig langskomen en gaan wij voor u aan de slag. Heeft u vragen over onze diensten of werkwijze? Ook dan neemt u via deze kanalen contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV