Home » Vrachtwagenbanden balanceren Deurne

Om uw vrachtwagenbanden goed te laten balanceren, komt u naar onze garage in Deurne. Het is belangrijk om uw vrachtwagenbanden op tijd te laten balanceren om ongelijkmatige slijtage te voorkomen. Wij bieden in onze garage een volledige truckservice aan, zodat u te allen tijde veilig onderweg bent.

Uw vrachtwagenbanden laten balanceren door onze experts

Wanneer u aan het rijden bent en uw stuur begint te trillen, kan dit komen omdat uw banden niet goed gebalanceerd zijn. Indien u hier voor een langere periode mee blijft rijden, kan dit schade opleveren aan bijvoorbeeld uw schokdempers. Daarom is het belangrijk om dit op tijd te laten repareren. In onze garage helpen wij u graag met het balanceren van uw vrachtwagenbanden. Door gebruik te maken van onze uitstekende truckservice en de expertise van onze medewerkers voorkomt u schade en onnodig hoge kosten. Naast het balanceren van uw vrachtwagenbanden, kunt u bij ons ook terecht voor het uitlijnen van uw vrachtwagen. Daarnaast zijn wij er ook voor het controleren van de bandenspanning van uw truck.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw vrachtwagenbanden

Wilt u gebruikmaken van onze uitstekende service? Breng dan uw truck naar onze garage in Deurne voor deskundig onderhoud en het balanceren van de vrachtwagenbanden. Vraag een offerte aan of maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar 0493-382478. Wij helpen u graag met het balanceren van uw banden.

Benieuwd naar onze diensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Werkzaam in en nabij Deurne

Onze contactgegevens

Industrieweg 15
5753 PB Deurne

T. 0493 - 38 24 78
info@hendrikstruckservice.nl

HTD Deurne BV